Rulmenți MTK+

Stimați Domni,

Suntem parteneri cu una dintre cele mai mari companii din Europa în comertul cu rulmenti cu bile sau role, care vă poate pune la dispoziție o gamă larga de rulmenți de la cele  mai mici pâna la mari dimensiuni (pana la 1900 mm).  Datorită serviciilor de calitate oferite de un personal cu experiență și a experienței, MTK+ a devenit un furnizor important pentru multe companii OEM sau distribuitori.

Produsele noastre sunt executate în facilități proprii, sau fabrici care produc rulmenți pentru Koyo, Rollway sau Timken. Noi va putem propune o alternativa avantajoasă și de bună calitate nu numai acestor mărci, dar chiar și mărcilor de top SKF, FAG si NSK . În condițiile în care toate companiile urmăresc reducerea costurilor produselor pe care le comercializează, dorința noastră este oferirea de produse de calitate înaltă la cele mai mici prețuri și asigurarea disponibilității rulmenților prin accesarea stocului nostru permanent. Produsele marca MTK+ sunt certificate ISO 9001 și sunt fabricate conform specificatiilor tehnice ISO și EU.

Noi vă garantăm calitatea fiecarui produs pe care vi-l livram.  De asemenea, stocul nostru mare si variat de repere și acoperirea zonală ne permite sa onorăm imediat comenzile dumneavoastră, iar dvs. să vă reduceți cheltuielile de stocare.

Pentru a ne cunoaste si a afla mai multe despre produsele MTK+ vă rugăm să vizitați www.mtk-bearings.com și să contactați reprezentantul nostru zonal pentru Romania.

Vă oferim prețuri competitive de producator și termene de plată avantajoase.

Rulmentii nostri sunt utilizati în 85 – 90% dintre aplicațiile tehnice cunoscute și sunt căutați pentru aplicațiile dificile.

Ca argument privind capabilitatea noastra, vă informam că în gama noastră sunt incluși și rulmenții cilindrici cu role din seria SL04 5000 PP. De asemenea, putem executa rulmenți la comandă și în afara dimensiunilor standard uzuale, cu termenele cele mai scurte de livrare.

Comparativ cu concurenta, pentru rulmentii mari, cu diametre pana la 1900 mm, asiguram un timp scurt de livrare.

Vă rugăm să ne permiteți să vă transmitem stocul nostru disponibil zilnic în vederea consultării și creșterii flexibilității dvs. în aprovizionare. În funcție de specificația și cantitatea dorită, livrarea se va efectua în max. 10 zile. Calitatea garantată, prețurile competitive și facilitățile de plată acordate pe bază de contract vor fi argumentele care vă vor convinge să decideți ca să ne alegeți ca furnizor.

Pentru comenzi speciale vă rugăm să contactați reprezentantul nostru zonal.

Cu speranța unei bune colaborări nu ezitați să ne contactați pentru orice detalii sau solicitări.

Comandați la: rulmenti.romania@gmail.com

sau

TRANSMITE DIRECT O CERERE DE OFERTĂ SAU O COMANDĂ DE RULMENȚI :


Cu salutări,
S.C. Etta Auto S.R.L.
Regional representative of MTK+ Bearing Factory NV
Industriepark Guldendelle
Joseph Chantraineplantsoen, 5
3070 KORTENBERG – BRUSSELS
BELGIUM


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s