Rulmenți

 Noi suntem specialiști în rulmenți. Comercializăm o gamă largă de rulmenți, dar oferim și expertiză în acest domeniu.

Putem oferi clienților noștri raportul optim calitate/preț.

Misiunea pe care noi ne-o propunem este sa creem un cadru si un instrument cat mai simplu, rapid, eficient si onest de lucru intre cei care vor si pot sa vanda sau sa cumpere rulmenti. Utilizand internetul, am creat o piata virtuala la nivel national, care functioneaza pe principiile bursei, unde toti care vor sa intreprinda acte de comert cu rulmenti pot sa faca in mod deschis acest lucru, sa aiba o imagine completa si reala a situatiei pietei. Utilizand acest instrument, costurile de marketing se minimalizeaza, eficienta se generalizeaza si calitatea se impune.

Suntem o companie specializată în comerțul cu rulmenți, care vă poate pune la dispoziție o gamă larga de rulmenți de la cele  mai mici pâna la mari dimensiuni (pana la 1900 mm).  Datorită serviciilor de calitate oferite de un personal cu experiență și a tradiției, am  devenit un furnizor important pentru multe companii OEM sau distribuitori.

Produsele noastre sunt executate în fabrici care produc rulmenți pentru Koyo, Rollway, URB, sau Timken. Noi vă putem propune și alternative avantajoase și de bună calitate nu numai acestor mărci, dar chiar și mărcilor de top SKF, FAG si NSK . În condițiile în care toate companiile urmăresc reducerea costurilor produselor pe care le comercializează, dorința noastră este oferirea de produse de calitate înaltă la cele mai mici prețuri și asigurarea disponibilității rulmenților prin accesarea stocului permanent. Produsele sunt certificate ISO 9001 și sunt fabricate conform specificatiilor tehnice ISO și EU.

Noi vă garantăm calitatea fiecarui produs pe care vi-l livrăm.  De asemenea, stocul variat de repere gestionat ne permite să onorăm imediat comenzile dumneavoastră, iar dvs. să vă reduceți cheltuielile de stocare.

Vă oferim prețuri competitive de producator și termene de plată avantajoase.

Rulmentii nostri sunt utilizati în 85 – 90% dintre aplicațiile tehnice cunoscute și sunt căutați pentru aplicațiile dificile.

Ca argument privind capabilitatea noastra, vă informam că în gama noastră sunt incluși și rulmenții cilindrici cu role din seria SL04 5000 PP. De asemenea, putem executa rulmenți la comandă și în afara dimensiunilor standard uzuale, cu termenele cele mai scurte de livrare.

Comparativ cu concurenta, pentru rulmenții mari, cu diametre pana la 1900 mm, asiguram un timp scurt de livrare.

Vă rugăm să ne transmiteți zilnic necesarul dvs. de rulmenți și să ne consultați în vederea creșterii flexibilității dvs. în aprovizionare. În funcție de specificația și cantitatea dorită, livrarea se va efectua în jur de 10 zile. Calitatea garantată, prețurile competitive și chiar facilitățile de plată acordate pe bază de contract vor fi argumentele care vă vor convinge să decideți ca să ne alegeți ca furnizor.

Suplimentar, vă informăm că putem acorda asistență tehnică în vederea mentenanței pentru ansamblurile strategice cu rulmenți, cât și proiectare de specialitate la cerere.

Nu ezitați în a ne plasa comenzi speciale. Personalul nostru calificat va găsi soluția optimă pentru dvs.. Flexibilitatea noastră tehnică ne permite să oferim clienților soluția optimă de lăgăruire cu rulmenți, cât și asigurarea acestora de la producătorii adecvați, cu un raport calitate/preț optim.

Cu speranța unei bune colaborări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice detalii sau solicitări.

TRANSMITE O CERERE DE OFERTĂ SAU O COMANDĂ DE RULMENȚI :

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s